Sense-In ® 

Stresshantering online

Sense-In ®

Din kropps naturliga återhämtning

Sense-In ® är kroppens egna sätt att återhämta sig efter stress. Vi använder enkla nycklar som gör att kroppen kan växla till återhämtningssystemet. 

Det låter enkelt och det är enkelt. Det jag har lärt mig under mina år är att vi inte riktigt förstår vilka förutsättningar som kroppen behöver för att växla mellan aktivitet och vila.

När vi förstår det är det som att vi äntligen får segel på båten. Vi kan växla och styra riktningen beroende på vad vi behöver. 

 

Sense-In ®  ger dig…

Sense-In ®  är upplagd så att du i varje avsnitt får en liten kunskapsnyckel. Med den i bakfickan får vi förståelse hur olika övningar direkt påverkar oss och hur vi kan växla över till återhämtningssystemet både i nuet men även hur vi kan läka gammal stress samt stärka det på lång sikt.

Z

Läk gammal stress

Teknikerna hjälper dig läka och processa gammal stress. Du kommer känna att du får mer energi och lättare att hantera känslor.

Z

Kunskap

Du får varje vecka ny nyckel som ger dig möjlighet att skapa balans i ditt nervsystem

Z

Återhämtning

Den direkt effekten av övningarna är att du växlar över till vilosystemet när du gör dem. Ta pauser där du behöver, vila och somna lättare.

Z

Övningar

 Enkla övningar och hemläxor på ca 3-11 min som du kan föra in i vardagen för att själv kunna skapa balans.

Z

Rustad för framtiden

Den långsiktiga effekten är att nervsystem kommer vara bättre rustat för att klara av att hantera stress. Du processar istället för att belasta och lägga på hög.

Gå Sense-In ® online

11 veckors utbildning i stresshantering online

upplägg:

  • 11 avsnitt med matnyttiga nycklar 
  • Lär dig hur du hackar nervsystemet
  • 11 Övningar som växlar ner ditt nervsystem (3-11 min/dag)
  • Mindful Sense-In ® arbetsbok

Lanseringsris: 3320:-

Nu finns hela Sense-In ® konceptet  tillgängligt som onlineutbildning. Uppdelad på 11 avsnitt får du nycklar och kunskap om hur nervsystemet fungerar.

Utifrån den kunskapen gör du övningar och neurohacks för att hjälpa ditt nervsystem hantera stress.

Du får enkla övningar på 3-11 minuter som du utför varje dag för att skapa förändring i nervsystemet och stärka din förmåga till återhämtning.

Du får en arbetsbok där du har alla nycklar, övningar och plats för reflektion.

 

Förkunskaper & Props?

Du behöver inte ha några som helst förkunskaper. Alla övningar är enkla på en nivå som alla kan klara av.
Du kommer få Aha-upplevelser om hur enkla övningar kan ha stor påverkan på vårt mående och du kommer förstå varför.

Övningarna gör du hemma. Många klasser behövs bara en skön matta att sitta på. Men vi kommer använda Bollar för pressur, tennisbollar, ett bolster (soffkuddar går bra)

Daniela Schütt

“Jag vill visa hur vi kan väva ihop stressfysiologi med andning, rörelser och övningar för nervsystemet. När vi förstår kroppens system, så kan vi också förstå hur olika övningar kan påverka och sedan använda detta till att skapa balans. Kroppen har ett välfungerande system för att hantera stress, mycket hög stress till och med, det handlar om att förstå det och på så vis hitta knepen om hur vi tränar det systemet. Precis som vi kan träna muskler kan vi träna vårt nervsystem.

Det är samma system oavsett om vi är utsatta för våld, trauman eller jobbstress, vi har bara ett stress-system och förstår vi det har vi nycklarna till att balansera det.” 

Vill du utbilda dig i Sense-In ® ?

Snart kommer du kunna certifiera dig och kunna sprida Sense-In ® till hela Sverige

Ring

+46-76-29 77 246

Maila mig

daniela.schutt@me.com