Sense-In ® heldagsretreat

Sense-In ® är samlade tekniker från olika traditioner som yoga, QiGong, modern stressforskning sammansatt till enkla verktyg som vem som helst kan använda för att få bättre förståelse för sin kropp och stressystem och på så vis bättre balans i vardagen. 
Många aha-upplevelser och enkla verktyg som du kan använda till dig själv och nära och kära. Enkelt, lätt och lärorikt.

Nu kan du vinna en extra plats åt en vän genom vår tävling på Instagram. Du hittar tävlingen här: https://www.instagram.com/p/B9WOfJcD7jH/

Följ tävlingen via hashtaggen #sense_in_14_mars

Sense-In® är baserat på vår stressfysiologi. Vårt stressystem är ett av kroppens äldsta system och det är byggt för en helt annan miljö än den vi har nu. Att förstå systemet, vad det är byggt för, hur det fungerar i olika situationer är grunden för att kunna styra över det.

Sense-In® har tre viktiga grundpelare:

  • Sense-In breath ®
  • Sense-In body ®
  • Sense-In mind ®

Varje del börjar med teori och förklaring av de tekniker vi använder. Sedan applicerar vi övningar för att påverka systemet. Vi går igenom varje del från grunden och varje steg baseras alltid på kroppens eget system för återhämtning och vila. Vi lär oss om hur vårt nervsystem fungerar och med det hur vi kan påverka det i den riktning vi behöver. Vi använder oss sedan av tekniker från olika traditioner, reflekterar över effekterna och justerar om det behövs.

Du kommer känna att du snart har flertalet nycklar att styra ditt liv med. Du får bättre kontroll över ditt mående både mentalt och fysiskt samtidigt som du har kunskap att förstå och analysera kroppens signaler och reaktioner.

Denna helgen kommer vi gå igenom alla tre grundpelare.

Lördag 14:e Mars
08.00-10.30 Sense-In ® Breath
10.15-13.00 Sense-In ® Body
13.00-14.00 Lunch
14.00-16.30 Sense-In ® Mind
16.30 Avrundning reflektion. knyta ihop säcken…

Pris: 1100:- inkl. Lunch, te och fika.
Anmäl dig här

 För arbetsgrupper eller som självutveckling

Sense-In® passar utmärkt att genomföra med en arbetsgrupp för att öka insikten och förståelsen om hur kroppen fungerar vid stress och ge verktyg för att hantera och förebygga både för individen men även på arbetsplatsen.

Några ord från tidigare arbetsgrupper:

  • ”Pedagogisk lärare, förklarat SÅ bra!”
  • ”Lärorikt pga stor kunskap hos Läraren”
  • ”Strukturerade och planerade tillfällen med en röd tråd anpassat efter oss”
  • ”Bra takt”
  • ”Lätta och bra övningar – Insiktsskapande”
  • ”Gett mersmak”

Om Daniela Schütt

Daniela har utvecklat metoden med Sense-In ® under mer än ett decennium, till en början som självläkning av PTSD, i förlängningen som ett verktyg att få balans mellan kropp, mående och en stressig vardag. 
Sense-In ® är ett hopplock av tekniker från olika traditioner ihopsytt med forskning och praktisk förståelse av kroppen.